کد مطلب: 172203
باهدف ترويج فرهنگ عاشورايي/
50 مبلغ ديني به اردل اعزام مي‌شوند
تاریخ انتشار : 1396/06/27
نمایش : 2277
سرپرست تبليغات اسلامي شهرستان اردل گفت: به مناسبت ايام محرم 50 مبلغ ديني با هدف ترويج و تبيين قيام و فلسفه عاشورا به اين شهرستان اعزام مي‌شوند.
حجت الاسلام حميد بهرامي سرپرست تبليغات اسلامي شهرستان اردل  در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه از اعزام بيش از 50 مبلغ بومي و غيربومي به شهرستان اردل در دهه اول محرم خبر داد و اظهار کرد: اين مبلغان از استان‌هاي قم، اصفهان و چهارمحال و بختياري در بخش‌هاي مرکزي ميانکوه از توابع شهرستان اردل حضور پيدا مي‌کنند.

بهرامي بصيرت‌افزايي، کاهش آسيب‌هاي اجتماعي، سبک زندگي اسلامي و اقتصاد مقاومتي را از موضوعات جلسات پرسش و پاسخ و سخنراني مبلغان اعزامي به شهرستان اردل عنوان کرد و گفت: همچنين بازخواني قيام امام حسين(ع) و کاهش آسيب‌هاي عزاداري، نمازجماعت، خواندن ادعيه نيز از ديگر رئوس برنامه‌هاي مبلغان در شهرستان اردل است.

وي با اشاره به ضرورت حضور مبلغين در بين مردم مناطق محروم، ادامه داد: حضور روحاني در مناطق محروم و روستاها باعث توسعه فرهنگ ديني، قرآني و اسلامي در بين اقشار مختلف مردم به‌ويژه جوانان و نوجوانان مي‌شود.

بهرامي افزود: جوانان زيربناي تحول جامعه اسلامي هستند و با بالا رفتن انگيزه معنوي جوانان و حضور آن‌ها در مساجد، موجب مي‌شود جوانان جامعه از هجمه فرهنگي دشمنان در امان بمانند.

وي با تأکيد بر احيا شعائر اسلامي و شئون فرهنگي در هيات‌هاي مذهبي در ماه محرم، خاطرنشان کرد: بر همين اساس بايد کارکرد و خروجي هيأت‌هاي مذهبي منجر به افزايش بصيرت و کاهش آسيب‌هاي اجتماعي در جامعه شود.

سرپرست تبليغات اسلامي شهرستان اردل با اشاره به برگزاري مراسم‌هاي عزاداري در دهه نخست ماه محرم در شهرستان اظهار داشت: هم‌زمان با فرارسيدن ماه محرم و ايام سوگواري امام حسين(ع) مساجد و حسينيه‌هاي شهرستان سياه‌پوش مي‌شود.

انتهاي پيام/570ه

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg